Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lovec roku 26.6.2010

Na dnešní den měla panička naplánovaný coursingový klubový závod LOVEC ROKU, který byl nakonec přeložen do Pohořelic. Pro nás to znamenalo, že můžeme klidně hajat do 7 hod a vše pěkně stíháme. 7:05 paničce zvonil telefon a volala teta Jituška, že zabloudila a je v Šaraticích. Tak i s Montym dojela k nám a hned jak se panička vypravila, jsme společně vyrazili směr Pohořelice. ;o)

Po přejímce panička zjistila, že běžím běh č.15 společně s boxíkem Hugem. Jako vždy jsem si párový běh nadbíhala.....co kdyby byl Hugo u střapečku dřív???....to bych nerozdýchala. V killu mě parťák trošku proliskal a dal mi co proto. To prý za to, že nehraju fér a tolik si nadbíhám. Ale já to přeci nemyslím špatně. Holt u toho běhání zapojuji i mozek. Panička říká, že někdy až trošku moc.

Druhý běh jsem běžela sólo a tudíž jsem ho běžela pěkně, neboť jinak by mi tetička Janča střapeček zastavila a já bych se stejně musela vracet.

Nadbíhání v prvním kole mě stálo velkou ztrátu bodíků a tudíž jsem se umístila až na 6.místě.

Já si úžasně zaběhala, panička se úžasně zpálila, neboť celý den pěkně pražilo sluníčko a ona neustále poletovala po dráze s foťáčkem. Jinak super organizace a hlavně po dlouhé době ze super lidičkama. Všem moc gratulujeme ke krásným umístění....hlavně Nikince, která opravdu válela. Jsi naše hvězdička a všem ji nám to nandala.

Těšíme se na Vás všechny někdy příště...... Easynka a panička ;o)

Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.