Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Special coursing německých boxerů

Dneska jsem s paničkou jela na 1. Special coursing německých boxerů.

Tolik placatek pohromadě jsem ještě nikdy neviděla. To byla krása.

Bylo cca 20 boxíků a o trošku víc neboxíků o které nás doplnil BCC tréninkem ostatních pejsků.

Převážný počet placatek bylo začátečníků (teda páníčci to tvrdili, ale my jsme viděli, jak všichni krásně běhali a šlo jim to). Rozběhaný pejsci jsme byly jen 4. Jak jinak než já, moje stálá parťačka Giordinka a Hatty s Eliškou. Takže tahle čtveřice běžela jako vzor všem začátečníkům první 2 běhy. Já běžela až ten druhý společně s Eliškou (Nancy z Ungeltu). Ale když jsem viděla, jak jde na strat Giordi se svojí paničkou, tak jsem si myslela, že na mě zapoměly a chtěla jsem se přidat. Nevěděla jsem, že budu mít jinou parťačku. Ale panička mi to vysvětlila a já šla na start hned po nich. Běželo se nám opravdu krásně.

Druhý běh jsem běžela tentokráte s Hatty. A opět stejně jako první jsem byla šikulka a do střapečku jsem se zakousla jako první. Alespoň někdy, protože Giordi mi to nikdy nedovolí a vždycky je u něho dřív jak já. :o(

A za odměnu za to, že jsem po celou dobu akce byla moc hodná a čekala jsem na paničku přivázaná u stromu (a moc dobře jsem viděla, že chodí na start i bez své placatky) mi panička dovolila si běžet ještě běh třetí a to s dcerou Giordinky Freyuškou (Anarchie Fenomén Giordimánie). Myslím, že z ní též vyroste dobrá závodnice a pro nás velká konkurce. Na to, že byla na coursingu poprvé mi docela funěla na záda. :o)

Moc foteček nemám, protože panička nestíhala fotit, ale doplnila jsem od hodných tet a strýců. Ostatní fota naleznete zde.