Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Jmenuji se Radka Hudečková a psi mě provázejí vlastně celý život. Můj první pes byl malý kříženec Kocijánek, kterého jsem dostala za vysvědčení. Se mnou prožil 13 let a byl prostě skvělý. Po něm přišel zlatý kokršpaněl Falko, který odešel v necelých 13 letech. I on je nezapomenutelný.

a
  Papillon je můj splněný sen, moje srdeční záležitost. Vyhlédla jsem si ho už jako malá holka. A přesto, že jsem na svou první papillonku - Estel Porubský květ - Ájinku - musela dlouho čekat, nelituji. Papillon je nesmírně milý a přítulný, je to sluníčko u kterého máte pocit, že rozumí každému Vašemu slovu.
a
  Protože se chci tomuto krásnému a jedinečnému plemeni víc věnovat, vznikla má chovatelská stanice, jejíž název je složen ze jmen mého syna - Marcela a mé první papillonky a zakladatelky chovu - Estel.
a
  Naše Estel - Ája se narodila 26.7.2006 v chovatelské stanici Porubský květ, u paní Blahutové a já za ni nikdy nepřestanu děkovat. Je to stále dobře naladěné sluníčko.
a
  Ze stejné chovatelské stanice k nám přišla i naše druhá fenečka Fidorka, která se narodila 13.4.2007. Fidorka je naše malá, milovaná princeznička.
a
  Dalším přírůstkem je nádherný pejsek Jack Sparrow Mária Sirrah, narozený 6.11.2007, kterého jsme si přivezli ze slovenska od paní Mariky Krošlákové. Z Jacka postupem času vyrostl skutečný PÁN PES – vzledem nádherný a povahou skvělý, přátelský a mazlivý.
Jack je ve spolumajitelství chovatelských stanic Marestel a Porubský květ.
a
Z prvního vrhu Ájinky jsem si nechala jejího syna – Arlowa. Vyrostl z něj krásný pes, se skvělou, vrovnanou povahou.
a
Po nešťastné smrti Fidorky se mi podařilo získat krásnou Tila´s Miss Marple – Tilu, kterou jsme si přivezli od německé chovatelky, paní Stefanie Thönelt. I Tilinka je zlatíčko, je velice hodná a přítulná.
a
Naše nejmladší – Fidorka Forever Ája je dcera Ájinky a Jacka, ve které se snoubí krása, temperament a laskavá povaha obou jejich rodičů.
a
Se všemi svými psy se věnuji výstavám, čas od času zajedeme na trénink coursingu, který všechny moc baví, nebo zavítáme na kynologické cvičiště.
a
a
 Přijměte, prosím, pozvání na naše stránky a budete-li chtít napište nám, budeme se těšit
 
Radka Hudečková a papillonci Matestel

 

 

  My name is Radka Hudečková and dogs are my companions all my life. My first dog was crossbreed Kocijanek  I him received for good school report. He was living with me 13 years and he was simply wonderful. After him entered in my life gold cockerspaniel Falko, he left us in his nearly 13 years and I will never forget him too.

 
 
 Papillon is my fulfilled dream and he has got over my  heart. I choosed this wonderful breed when I was a little girl. I had to wait for him very long time, but I don´t regret. Papillon is very kind and snuggling he  is my little sun,  beside him you have impression he understand all your words.   
 
 Because I felt in love with  this beautiful and matchless breed we decided for showing and breeding and so we  founded our kennel under the name Marestel – this name is a connection of the first types of the name of my son and of the name of our first papillon female in our kennel – Estel.
 
 Our Estel was born on 26 .07. 2006 in kennel Porubský květ – the breeder Mrs. Marcela Blahutová I will never stop to thank you.
 
 From the same kennel is comming also our second female Fidorka, she was born 13.04. 2007.
 
My next dog is beautiful Jack Sparrow Maria Sirrah. He was born 6.11.2007 and he is imported from Slovakia from Mrs. Marika Krošlaková.Over time it was Mr.Dog. He is really friendly and cuddly. Jack is in co-ownership kenels Marestel and Porubský květ.
 
From first litter by Aja I kept her son. His name is Arlow and he is beautiful dog with balanced nature.
 
After the unfortunate death Fidorka we bought nice female Tila's Miss Marple, which we imported from Germany from Mrs. Stephanie Thönelt.
 
Our youngest – Fidorka Forever Ája is daughter by Aja and Jack. She is very lively.
 
I ride with all our dogs on shows, sometime we go on training of coursing and on canine training ground.
 
Please accept my invitation on our website and if you want, contact us. We look forward.
 
Radka Hudečková and papillons Marestel.
 
 mar.jpg