Jdi na obsah Jdi na menu
 


IV Východočeský sraz vozů BMW 12.5.2012 Týniště nad Orlicí

Poděkování a shrnutí srazu:

za celý široký pořadatelský tým chci poděkovat všem za perfektně uspořádaný sraz,za jeho průběh,zábavu i pořádek při něm,především a hlavně jmenovitě Slávkovi Rousovi za největší pořadatelský počin-poskytnutí E30 pro soutěž ,výrobu trofejí soutěže atd.,… (nejmenovanému pořadateli)za největší nasazení a nápaditost ohledně programu ,výrobě trofejí,přípravě celého areálu,poskytnutí vlajky na stožár ,přípravu spanilé jízdy,největší nasazení ohledně reklamy,atd. atd. ,Radkovi Bulířovi alias.dj Broulickovi za jeho celovečerní moderátorskou a djskou zábavu,vyhlašování soutěží a hraní na přání neocenitelnou pomoc při průjezdu spanilky atd., Petrovi Ribárovi za velkou pomoc, poskytnutí projektoru od Hasičů  Dodleby n.Orl. stopek pro časomíru při soutěži ,zapůjčení vysílaček,tvorbu plakátu neocenitelnou pomoc při průjezdu spanilky atd., Lence Chlebníčkové za neopakovatelné nasazení při tvorbě různých tištěných dokumentů pro sraz, dokumentaci, nápad se sbírkou,knihou návštěv  atd. Michalovi Ehlovi za velký počin reklamy a propagace, plánování spanilé jízdy ,neocenitelnou pomoc při průjezdu spanilky atd.,Vencovi Šimerdovi,Lukáši Doležalovi za velkou reklamu pomocí internetu a plánování spanilky atd.,Markétě Bělochové za sponzorský dar atd.,Honzovi Forejtkovi,Tomáši Bulířovi za pomoc s exportem E30,včasné pohotové zmomentování šroubů kol při soutěži ,neocenitelnou pomoc při průjezdu spanilky apod.,Otíkovi Hellovi za perfektně nafocený fotoreport špičkovou technikou a pomoc s reklamou,Míše Maierové za velké přispění materiálů a pomoci ohledně tvorby plakátu,jeho reklamy apod.,Davidovi Foxovi za zapůjčení vysílaček apod.,Vojtovi Chaurovi za precizní pozvánky a reklamu ohledně akce bmwrace.cz,Teodoru Krustymu-KrustyArt Praha za precizní mediální videoklip ze srazu,Lukášovi Sojkovi za sponzorský dar apod.,Evě Farské za reklamu a propagaci,panu Liboru Helerovi+hasičům Čermná n. Orl. A obci Čermná nad Orlicí s panem Starostou za poskytnutí celého areálu ,,boudy,,a jejího přilehlého okolí  a obou luk pro parking,sezení a pobyt na sraze,všemu personálu-barmankám a pánům od Grilu a pípy za občerstvení,panu tajemníkovi Janu Paštikovi z MÚ Týniště nad Orlicí a stejně tak celému zastupitelstvu MÚ Týniště nad Orlicí na povolení a uzavření náměstí  v Týništi nad Orlicí,umístění značek zákaz vjezdu a domluvu s policií ČR,Lukáši Mullerovi za precizní fotoreport,Policii ČR služebnu Týniště n. O. za asistenci,panu Starostovi obce Potštejn za povolení pro parking na louce,a především všem účastníkům srazu za to že přijeli i přes nepřízeň počasí,často i z velkých dálek a nejen v rámci východních čech,všem vám velice laskavě děkuji  a těším se na blízkou spolupráci zase příští rok,doufám že počasí již bude jako usměvavý smajlík nikoliv nám neukáže záda,jelikož to nelze objednat pro sraz,který jsme vymýšleli cca. 2-3 měsíce dopředu a stálo to moře úsilí,času apod.

za pořadatelský tým Jan Kupka


 

 

BMW SHOW DAY 12.5.2012Týniště nad Orlicí

BMW SHOW DAY 2012 -  TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ

Zveme všechny příznivce a milovníky automobilů BMW na již 4. ročník Východočeského srazu této značky konaného dne 12.5.2012 na náměstí Míru v Týništi nad Orlicí.

hotovo-promo-plakat.jpg


www.facebook.com/events/240119706079874/

12:00 – začátek akce – sjíždění vozů na náměstí Míru v Týništi nad Orlicí, prohlídka a focení vozů

13:10 – odjezd na spanilou jízdu vozů BMW, která povede přes Východočeský kraj okolo hradu       Potštejn, kde bude  možnost návštěvy hradu a vyhlášené cukrárny  - více info na www.potstejn.cz

MAPA SPANILÉ JÍZDY

spanila-jizda-2012.jpg

 

16:00 - pokračování spanilé jízdy automobilů BMW přes vyhlídku Vrbici do objektu „Hasičská bouda“  v Čermné nad Orlicí, kde je zajištěno dostatečné množství parkovacích míst pro všechny účastníky srazu

16:45 – po zaparkování vozů budou probíhat soutěž o trofeje ze srazu s názvem „ REZERVA“, dle zájmu je možná diagnostika Vašich vozů, následně po skončení soutěže bude probíhat projekce videí a fotek ze srazů, Baworácká diskotéka s DJ Broulick a karaoke show. Občerstvení , pití a prostor pro stanování  jsou zajištěny.

Popis soutěže „REZERVA“

Na srazu bude automobil BMW E30 v nepojízdném stavu, hever, reflexní vesta, rezervní kolo, křížový klíč na povolování kol a momentový klíč na utahování kol. Bude se soutěžit v rychlosti výměny kola v kategoriích muži a ženy.

 

Dorazte na tento zajímavý a nezapomenutelný sraz vozů BMW v hojném počtu!

Těšíme se na Vás s vašimi miláčky. BMW FOREVER!


http://www.facebook.com/events/240119706079874/
 





_________________
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623
 
https://dj-honza.estranky.cz