Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B  -  HC Super Bazar   1:2

 

Branky: Jirásek (Jirkovský)

 

Třetiny: 0:0, 1:1, 0:1

 

Vyloučení: 4:5

 

 

Pěkné utkání se špatným koncem.

 

V neděli 29.11.2009 B – mužstvo odehrálo další utkání AMHL Slaný proti mužstvu Super-Bazaru.

 

            První třetinu se do nás soupeř pustil s pěkně rychlou hrou a vyloženě nás přehrával. Ovšem celkem slušný výkon při bránění a skvělý výkon Michala Kolíska udržel stav 0:0.

 

            Ve druhé třetině jsme trochu srovnali hru a začali se dostávat do šancí. Bohužel soupeř využil rychlý protiútok a otevřel skóre utkání. To byl impuls proto, abychom zlepšili hru a pokusili se dát branku. Po hezké kombinaci Radka Jirkovského a Honzy Jiráska se podařilo druhému jmenovanému srovnat na 1:1.  Tento výsledek vydržel do konce druhé třetiny i přes to, že jsme měli dost šancí ke skórování.

 

            Ve třetí třetině se nám dařilo soupeřovu branku ohrožovat čím dál častěji, ale brankář Super-Bazaru měl zřejmě svůj den. Bohužel se opět prokázalo, že platí ono „NEDÁŠ – DOSTANEŠ“. Soupeř při jednou z protiútoků dokázal skórovat, když si hráč před brankou přikopl puk a jen tak tak ho stihl ještě trefit holí. Nám se už nepovedlo skórovat ani při Power-play, i proto jsme toto utkání prohráli v poměru 1:2

 

Toto utkání sice nepatřilo k nejlepším, ale myslím, že všichni do toho dali vše co mohli a patří jim za to dík.

 

 

 

HC Lány B:  Kolísek, Lomberský A., Bratrů, Kos, Jirásek, Prokop M., Rudovský, Kuna,   Máslo, Melen, Soukup, Jirkovský, Černý, Náprstek, Hořejší, Prokop S.

 

 

 

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář