Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B x HC Strix Chomutov 2:0

Branky: Hořejší (Máslo), Prokop S. (Lomberský A., Máslo)

Třetiny: 0:0, 0:0, 2:0

Vyloučení: 2:5

Vedoucí mužstvo soutěže konečně poraženo.

V neděli 10.1.2010 čekalo mužstvo HC Lány B velmi těžké utkání s lídrem soutěže, který zatím v této soutěži nepoznal hořkost porážky.

Utkání jsme nezačali příliš dobře. Soupeř nás přehrával a vytvářel si jednu brankovou příležitost za druhou. Při nás však stálo velké štěstí a v brance nepřekonatelný Petr Linc. Když už se soupeři podařilo Lince překonat, tak střelu zastavila branková konstrukce. Do útoku jsme se dostali jen ve výjimečných případech. Přesto se Fandovi Kunovi málem podařilo skórovat, ale bohužel obránce Strixu byl proti.

Druhá třetina byla z naší strany mnohem lepší. Podařilo s nám vyrovnat hru a vytvořit si i nějakou šanci. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a každé mužstvo mohlo vstřelit branku. Nejblíže tomu byl Ondra Máslo, který při samostatném úniku trefil brankáře do masky. Při tomto zákroku se brankář soupeře zranil. Naštěstí ne tak, aby nemohl dochytat. I Když na něm bylo vidět, že jej noha bolí. Přesto skončila i druhá třetina 0:0.

Ve třetí třetině byla hra vyrovnaná. My jsme si dokázali vytvořit chvilkami slušný tlak, ale soupeř opět hrozil z rychlých protiútoků. Zhruba 15 minut před koncem se podařilo Milanu Hořejšímu dorazit do branky střelu Ondry Másla, která brankáři vypadla. Soupeř se s tím nemohl vyrovnat a jeden z obránců dostal desetiminutový trest. Soupeř chtěl moc vrovnat, ale nám se dařilo jeho útoky ubránit. Naopak při jednom z protiútoků byl faulován Jirka Švácha a následnou přesilovku se podařilo bleskově využít, když střelu Aleše Lomberského těsně před bránou tečoval Slávek Prokop. Soupeř se naštěstí už nezmohl na nic, takže se Petrovi Lincovi podařilo udržet své druhé čisté konto v letošní sezóně.

Myslím si, že velký dík patří nejen Petrovi Lincovi, ale také všem ostatním, kteří podali velmi dobrý kolektivní a zodpovědný výkon.

Lány B: Linc, Kolísek, Lomberský A., Bratrů, Kos, Jirásek, Soukup, Bergmann I., Bergmann M., Jirkovský, Melen, Kuna, Máslo, Prokop S., Černý, Švácha, Lomberský T., Náprstek, Hořejší.

AL

.

VIDEO 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HC Strix

Měřič,12. 1. 2010 21:13

Děkuji za podporu.

Měřičovi ze Strixu

Fery st.,11. 1. 2010 21:32

Přeji Ti aby jsi se dal brzy dohromady.
Zdraví je to nejhlavnější.

Držím palec ahoj

Souhrn

Jirka "C" HC Strix,11. 1. 2010 18:05

Tak i já jsem si také rád přečetl tento článek a samozřejmě s ním musím jen souhlasit. Prohráli jsme proto, protože jsme nedali gól, to je logické. Vám se to podařilo a tak máte dva body. Hokej to byl ale parádní, gólmani oba dva podali vynikající výkony. Také chci dodat, že jste hráli velice disciplinovaně a nenabídli nám žádnou přesilovku, které často rozhodují utkání. Odveta se ale blíží, takže po této porážce se samozřejmě o to víc na ní těšíme! Jinak gratulace, za výhru i za článek.

Poražení,ale jen díky zranění golmana???

Ondra,11. 1. 2010 16:52

Ahoj jsme rádi že si přišel na stránky Hc Lány, jistě mluvím za všechny a přejeme ti ať se dáš brzy dohromady. Hráli jste velice dobře ale bohužel teda pro nás bohu dík vám scházelo štěstíčko a nás hodně podržel brankář!!! Sešli jsme se v hojném počtu a ke konci jsme měli více sil. Těšíme se na další určitě vyrovnané společné utkání které bude jistě v duchu fair play jako tohle.

Poražení,ale jendíky zranění golmana

Měřič HC Strix,11. 1. 2010 13:53

Vyhráli jste,protože sem si přetahl tříslo a nemohl jsem chytat na 100%.
Každopádně se těšíme na příští zápas.

no a takhle to je...

Fery st.,10. 1. 2010 21:36

Přesně tak ,jak Aleš napsal to bylo.Hráli jsme hodně kolektivně a golman byl famozní.Snad se konečně potvrzuje moje fylozofie.Je třeba se scházet a hrát na plný kule až do konce.
Máme mančaft který si chce zahrát a pro mě je důležité aby jsme drželi pohromadě.
Všem moc děkuji a těším se na další setkání .Ať to bude při zápase či jen tak na ulici či na pivku.
Zdar Fery st.