Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přátelská utkání HC Lány B  x  HC Slavia Praha

.

            Ve dnech 8.7. a 15.7.2009 HC Lány B sehrála dvě přátelská utkání s extraligovým mužstvem HC Slávia Praha. Přátelská utkání se hrála v pražském Edenu vždy od 20 hodin.

.

První utkání se odehrávalo ve vlažnějším tempu, zvláště ze strany hráčů Slavie. Hlavně díky tomu se dostal Michal Kolísek do pohody a skvěle se rozchytal. A to tak, že později měli slávisté občas problém dát mu branku. Samozřejmě je jasné že nehráli na 100% , neboť to  bychom neměli šanci.  Ale vzhledem k tomu že se málo bránilo. Tak  byl výsledek smírný 8:8. 

.

            Smírný výsledek byl zřejmě pro Slavii nepřípustný, protože nás pozvali za týden k odvetnému utkání. V téměř nezměněné sestavě, jen o jednoho hráče méně jsme se v osm hodin postavili na úvodní vhazování. Tentokráte jsme se ujali vedení celkem rychle, ale bohužel slávisté mají větší zkušenosti útočit a my menší zkušenosti bránit takto kvalitní hráče. Zvýšili tempo tak, že jsme si připadali občas jak na kolotoči. Takže se skóre utkání rychle otočilo a zastavilo se na hodnotě 10:6 pro domácí hráče.

.

            Pro všechny zúčastněné lánské hráče to byla výborná zkušenost, skvělá škola a hlavně skvělý zážitek. Nemění na tom ani fakt, že hráčů extraligového celku nenastoupilo moc, ale i tak to bylo skvělé. Samotné setkání s reprezentačním trenérem Růžičkou se také nepoštěstí každý den.

Obrazek

Obrazek

více foto

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář