Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můžete si přividělat pár kaček pomocí internetu. Nebude Vás lákat na tisíce korun za nic, jako jiné inzeráty, protože ani ty nejsou pravdivé. Pamatujte, že nic není zadarmo.

>> Napříkd si teď asi myslíte co to tu kecám. třeba letáky mi chodí do schránky, je to zadarmo a snad je ani nechci. Nebo reklamní tužka, kterou Vám dali v obchoďáku. Letáky se samy nevytisky a papír ani barvy taky zadarmo nejsou. To stejný propisky. Vás nestojí nic, ale firmu, která to nechala vyrobit ANO.

Servery :

Info-Mail.cz

Asi Vás napadne, proč by jste se měli registrovat přes nás, že nikomu cizímu peníze vydělávat nebudete. Pokud si myslíte, že budete vydělávat sami sobě jste na omylu. Zde se vydělává pomocí partnerů a pokud pratrnera smažete (v registraci) budete automaticky k někomu přizazeni.

i-PROViZE

Máte vlastní stánky ? Tak toho využijte a staňte se reklamním prostředníkems pomocí i-PROVIZE.

Reklama z i-provize vypadá asi takto :



WebRank Více návštev ? No probem. Ale není nad SKUTEČNÉ NÁVŠTEVNÍKY WEBU. -> Pro druhého admina: WebRank není PC služba, sice jsou tam někteří pitomci, kteří odklikávají jednu stránku za druhou aby získali body, ale někteří se na ty stránky OPRAVDU DÍVAJÍ (např. když máme napsané Bike TEAM JG, tak každý, koho to zajímá, se aspoň podívá na stránku s tím související...)